Kittens te koop! (inmiddels zijn ze allemaal al gereserveerd)

ALLE KITTENS HEBBEN OP DIT MOMENT EEN HUISJE GEVONDEN!

Inmiddels is het grut al bijna 8 weken oud en is het tijd... tijd om te kiezen. Wie mag blijven en wie niet? Het liefst willen we ze allemaal houden, maar dan zou het gezellige, maar erg volle boel worden hier in huis. We hebben besloten om het poesje Lilly zelf te houden. Het andere poesje 'Bobby' is inmiddels ook gereserveerd en gaat een erg goed huis krijgen. Blijven nog over de beide katertjes, Harry en Harley. Mocht je interesse hebben, lees dan de /kittens/voorwaarden-en-kosten op deze site goed door en neem contact met ons op. In maart mogen de mannen verhuizen naar hun gouden forever home!


Harley
De 3e van het nest en bij de geboorte al het zwaarst, ook al zou je dat niet zeggen aan zijn lange en lenige ledematen! Harley is de druktemaker van het stel en altijd in om te spelen. Mocht de rest nog slapen dan zal hij net zo lang door gaan met 'klieren' totdat ze wakker zijn en mee willen spelen. Harley is een echte ontdekker en avonturier en brengt zichzelf regelmatig in problemen. Hij eet als een slootgraver en gaat alle bakjes bij langs om de restjes op te eten. Wil je drukt en gezelligheid in huis, dan is Harley de perfecte kat voor jou. Harley zal zich alleen niet fijn voelen, een speelkameraadje, veel speelgoed, genoeg eten en een aai op z'n tijd stelt hij zeker op prijs! Harley vindt het fijn om bij je in de bank te liggen en te kroelen. Je hoort zijn motortje dan ook hardop spinnen. Hij is niet bang aangelegd en wil alles graag alles ontdekken.Harry
De 4e uit het nest kwam met een knal ter wereld. Harry werd als laatste kitten gelanceerd en had even nodig om bij te komen. Daar is nu niets meer van te merken. Harry, ook wel Harige Harry genoemd vanwege de enorme hoeveelheid pluishaar :), is ontzettend lief, houdt ervan om met z'n broertje te spelen en is altijd in voor een robbertje vechten. Hij is niet de haantje de voorste en kijkt soms even de 'kat uit de boom'. Heb je eenmaal zijn aandacht, berg je dan maar, dan blijf je met hem spelen. Harry vindt het fijn om in je nabijheid te zijn en is nieuwsgierig naar alles wat je doen. Negeer je hem? Dan komt hij wel om een aai of knuffel vragen en hoor je zijn koffiemolen lekker pruttelen. Hij is soms een echte slaapkop en valt af soms midden in een spelpartij in slaap. Hij kan het goed vinden met z'n broertje en zusjes. Harry zou het ook fijn vinden om (wellicht samen met Harley?) een nieuwe plek te krijgen waar hij zich kan uitleven en kan spelen met (een) soortgenootjes.